Dit doet het ai for life center

Wat gebeurt er nou echt op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? Een hele legitieme vraag, waar we ook heel concreet antwoord op kunnen geven. 

Hiernaast vind je showcases van echte projecten en activiteiten. Die nu plaatsvinden. Waarmee bedrijven, ondernemers, wetenschappers, kennisinstellingen, studenten en overheden samenwerken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken met behulp van AI. Stuk voor stuk dragen ze bij aan de ontwikkeling en toepassing van innovatieve en nieuwe technologieën op het gebied van food, health en energy.

Het AI for Life Center helpt deze projecten en activiteiten door ze naar het volgende niveau te tillen, verbindingen te leggen, aandacht te genereren en ze aan te jagen zodat ze daadwerkelijk impact maken.

Categorie

Doe ook mee

Heb jij een uniek project waarbij AI een belangrijke rol speelt? Geïnteresseerd in de toepassingsmogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf? Of wil je met jouw expertise aanhaken bij een bepaald project? Neem contact op met het AI-Team van het AI for Life Center. Samen kijken we hoe we AI verder kunnen brengen.

Stijn Hoppenbrouwers
Lector en themaleider ‘Applied Data Science & AI’ HAN Zwaartepunt Smart Region
Esther van Straten
Managing Director Radboud AI