Eerste editie Dutch Innovation Days: AI Hub Oost-Nederland zoekt ondernemers

Van 26 t/m 30 mei vindt de eerste editie plaats van de Dutch Innovation Days. Het is een vijfdaags, online innovatiefestival dat barst van de innovatie, inspiratie, eye candy en interactieve tentoonstellingen. De AI Hub Oost-Nederland zoekt deelnemers aan de innovatietafels.

Partners van het event zijn innovatieve bedrijven zoals Demcon, Maxon, Heracles en Homey, kennisinstellingen zoals de Universiteit Twente en culturele instellingen zoals Concordia, Gogbot en Tetem. De mix van partners maakt de Dutch Innovation Days tot een cocktail van beleving en inspiratie.

Dutch Innovation Days heeft de ambitie om de komende vijf jaar uit te groeien tot het innovatie-event van Nederland.

Innovatietafels

Op donderdag 27 mei staan de onderwerpen Food, Health, Design, Fashion centraal. En op vrijdag 28 mei zijn dat Artificial Intelligence, Virtual Reality, Drones and Robotics. De ‘innovatietafels’ worden rondom de bovengenoemde thema’s georganiseerd.

Vanuit de AI-hub Oost-Nederland nemen we ook deel aan dit event. Dat doen we door aan te sluiten bij innovatietafels waarin een aantal ondernemers en experts op het gebied van artificial intelligence met een professionele host (moderator) met elkaar in gesprek laten gaan. Denk aan een mix van gevestigde, grote bedrijven en innovatieve, start-ups en experts.

Opnamen

Om de beleving te optimaliseren wordt het event deels voorgeproduceerd op locatie. Uiteraard wordt bij de opnames rekening gehouden met de logistiek en Corona-gerelateerde restricties.

De opnamen van ‘Innovatietafels’ vinden plaats in Enschede op 11 en 12 mei. Opnames van talks en Q&A’s staan gepland op 14 en 15 mei. Het tafelgesprek wordt professioneel gemodereerd. Daarnaast vinden online (zoom/teams) opnames en livestreams plaats. Het schema van opnames en locatie wordt de komende week met jullie gedeeld.

Wie zoeken we

  • We komen graag in contact met ondernemers/experts die graag deel willen nemen aan de Innovatietafel AI, Innovatietafel Food
  • Welke expert en/of ondernemers op het gebied van Robotics en Drone nemen graag deel aan de ‘Innovatietafel Drones en Robotics’?

Heeft u interesse, neem dan contact op met Daniëlle Gijsbertse, adviseur Marketing & Communicatie bij Oost NL: 06-28847733 of danielle.gijsbertse@oostnl.nl

Lees hier verder

Bericht delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email